Ďalšie funkcie programu skype

06.02.2012 13:38

 

Skype je notoricky známy pre jeho služby telefonovania a chatovania cez internet, menej známy pre jeho možnosti volania do mobilných sieti a niekto sem tam aj tuši že je možné s ním robiť videokonferencie. No o väčšine jeho možností väčšina jeho užívateľskej základne nevie. A práve na tie sa zameriame v tomto článku.

Okrem klasického písania a volania cez internet je teda možné použiť skype aj na videorozhovory. V prípade že vám obyčajné videorozhovory nestačia, je možné urobiť konferenčné hovory kde môžete volať viacerým užívateľom naraz, a to dokonca aj s videom. Pre ľudí ktorý už využívajú volanie cez skype do pevných a mobilných sieti je tu dobrá správa, skype podporuje aj posielanie SMS na telefónne čísla vašich priateľov. A v prípade že chcete mať zážitok z volania na mobil úplný, je tu možnosť získania online čísla, vďaka ktorému môžete prijímať hovory na vašom počítači z mobilných sieti odkiaľkoľvek. V prípade že chcete skype využívať naplno, je tu možnosť posielania dát cez internet priamo v chatovom okne, a to dokonca aj súborov presahujúcich veľkosť posiela teľnú cez e-mail.

V prípade že máte záujem o VoIP klient ktorý dokáže okrem telefonovania cez internet aj iné funkcie a radi využívate vaše možnosti naplno, je skype pre vás tou správnou voľbou.