Skype hovory do mobilných sieti a pevných liniek

06.02.2012 13:33

 

Koľko z hovorov ktoré pre voláte robíte v miestnosti kde máte počítač a internet? Vedeli ste že za všetky z týchto hovorov môžete platiť zlomok ceny? Áno s programom skype je možné telefonovať aj na klasické pevné linky a do všetkých mobilných sieti, a to za zlomok klasickej ceny.

Vďaka prenášaniu dát cez internet a nie cez mobilné siete je možné telefonovať podstatne lacnejšie, predsa len, za internet už aj tak platíte. Okrem toho že je možné volať všetkým užívateľom ktorý majú program práve teraz zapnutý na ich počítači, je možné volať aj do klasických sieti. Vďaka čomu odpadá klasický problém kedy človek s ktorým sa chcete skontaktovať síce má zapnutý telefón, ale počítač nie. Cena klasického hovoru cez skype na pevné linky alebo do mobilných sieti je 1c za minútu. Čo je v porovnaní s cenami mobilných operátorov podstatne nižšia cena. Ak teda potrebujete volať niekomu z domu, stačí si sadnúť za váš počítač, nasadiť slúchadlá a môžete telefonovať. V prípade že ste v práci, alebo kdekoľvek kde máte notebook a pripojenie k internetu platí to isté.

V prípade že by ste radi ušetrili za vaše účty na telefón, a väčšina vašich hovorov sa odohráva v miestnosti s počítačom a pripojením na internet, neváhajte a začnite používať túto službu ktorá je podstatne lacnejšia.